(NL) Welkom

Terug of direct naar de appartementen     

Hartelijk welkom op de website van Duinenzee vakantie-appartementen
 

Duinenzee is een vrijstaande villa gesitueerd op een van de mooiste plekken in Zandvoort met vrij uitzicht over de amsterdamse Waterleidingduinen, direkt achter de Zuid-boulevard. De villa beschikt over 2 comfortabele appartementen van ca. 40 m2, volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.
     uitzicht 

Vanuit uw appartement bent u binnen 2 minuten op het strand en het gezellige dorp is op loopafstand (via boulevard of strand) eenvoudig bereikbaar. Uw auto parkeert u gratis vlakbij de woning en deze hoeft u in principe niet meer te gebruiken, al zijn er diverse mooie routes te rijden in de nabije omgeving.

Beach      

Houdt u van wandelen of fietsen?

Schuin tegenover uw appartement is de ingang van de amsterdamse Waterleidingduinen, waar het een paradijs is voor de echte wandelaar (wandelkaart in bruikleen aanwezig). Het is zelfs mogelijk vanuit de duinen via het strand weer huiswaarts te keren! Tijdens uw wandeling zult u zeer zeker talloze damherten, konijnen en vossen tegenkomen. Overigens zijn deze dieren ook goed te spotten vanuit uw appartement.

Aan het einde van de straat begint het fietspad door de duinen richting Langevelderslag, Noordwijk en verder. In het voorjaar is het aan te raden om eens af te slaan richting de bollenstreek (Keukenhof) en onderweg de diverse bloemengeuren op te snuiven.Maar ook langs het strand richting Bloemendaal en Haarlem zijn prachtige fietsroutes te vinden. U kunt de fietsen zelf meenemen, of deze op verschillende lokaties huren in het dorp. U kunt gebruik maken van onze kortingskaarten.

 

Amsterdam, the place to be!

Amsterdam is zeker een bezoek waard, maar dan wel zonder uw auto. Dat is geen probleem, want u loopt in ca. 10 minuten naar het treinstation van Zandvoort en met een rechtstreekse verbinding bent u binnen ca. 30 minuten op het Centraal Station van Amsterdam en daarmee in hartje centrum. Ook voor het bezoeken van Haarlem (de beste winkelstad van Nederland!) is de trein het overwegen waard.   

De omgeving van Duinenzee staat in elk geval garant voor een geslaagde vakantie en dat geldt ook voor onze gastvrijheid.


Wij verwelkomen u dan ook graag in Zandvoort!

Familie Grote